Camper huren Adelaide

Camper huren Adelaide

Een camper huren in Adelaide als startpunt voor een camperreis langs bijvoorbeeld de Great Ocean Road of naar de uitgestrekte outback.

Adelaide camperreis Australië

Adelaide is mooi gelegen tussen de Adelaide Hills en de Gulf St Vincent. De stad is aangelegd in brede straten, pleinen en veel groen. Het centrum van Adelaide is vrij klein met winkels, restaurants en bars. Het beste uitzicht over Adelaide heb je vanaf Light’s Vision Lookout. Verder heeft Adelaide Botanic Gardens, musea, the Adelaide Oval (een aanrader voor cricket liefhebbers) en enkele gedenktekens. Hoewel Adelaide op weinig mensen een grote aantrekkingskracht uitoefent doet het omringende gebied dat wel. In de omgeving van Adelaide zijn vele prachtige natuurgebieden te bekijken.


Wat te doen tijdens camperreis Adelaide?

Wilt u een camper huren en Adelaide bezoeken? De stad en de omgeving hebben een hoop natuurschoon te bieden maar daarnaast ook andere attracties. Zoals: - Adelaide Hills heeft verschillende recreatie en wildlife parken. Tevens kan je hier goede wijnen vinden en heb je een mooi uitzicht vanaf Mt Lofty.
- Fleurieu Peninsula, een mooie kustregio en ideaal gelegen voor een dagtrip vanuit Adelaide.
- Barossa Valley, een van de populairste wijnregio’s in Australië. Het beste kunt u een tour naar het gebied boeken. Zo kan u de hele dag wijn proeven en u hoeft daarna zelf niet meer achter het stuur.
- Iets noordelijker ligt Clare Valley, een wat kleinschaligere wijnregio met familiebedrijven en kleine winkels.

- Ook kunt u tijdens uw camperreis vanaf Adelaide naar Kangaroo Island reizen waar u op het eiland de Remarkable Rocks (zo genoemd vanwege de uitzonderlijke vorm van de rotsen), de Flinders Chase National Park (kangoeroes) en de Admirals Arch (zeehonden) kunt bezichtigen.

U kunt uw camperreis in deze stad beginnen om daarna bijvoorbeeld door te trekken naar Melbourne en Sydney. Maar u kunt ook land inwaarts, bekijk hier een aantal routesuggesties of lees hier reisverhalen van andere reizigers in Australië

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ