Camper huren Kaapstad

Camper huren Kaapstad

Huur uw camper in Kaapstad voor een ontdekkingsreis door dit veelzijdige land. Een grote stad maar u bent in korte tijd bij de Kaapse Punt of een van de wijngebieden.

Informatie Camperreis Kaapstad

Kaapstad wordt ook wel 'Moederstad' genoemd, de reden hiervoor is dat Nederlandse pioniers hier ruim vier en een halve eeuw geleden de eerste Europese nederzetting vestigden. Dit zorgt eveneens voor vele Nederlandse invloeden, wat bij tijd en wijle tot leuke confrontaties leidt.

Kaapstad mag zichzelf zonder twijfel rekenen tot een van de mooiste steden ter wereld! De stad bevindt zich op een idyllische lokatie, te midden van een schiereiland aan de bijzonder mooie tafelbaai en aan de voet van de immense tafelberg. In de stad is veel te zien en beleven.

Attracties Camperreis Kaapstad

Wilt u tijdens uw camperreis Kaapstad bezoeken? Hieronder vindt u een aantal attracties die u kunt bezoeken met uw huur camper Kaapstad.

Zo kunt u de immense tafelberg bezoeken en met een kabelbaan omhoog om zo te genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Ook kunt u een van de winelands bezoeken met uw huurcamper die ten oosten van deze stad gelegen zijn.

Verder kunt u tijdens uw camperreis het Greenpoint Stadium Visitor Centre bezoeken, een stadstour nemen met de 'Flying Dutchman', Cape Point bezoeken, ontspannen aan het strand en nog heel veel meer.

Wanneer u de stad verlaat staan u prachtige landschappen van wijngaarden, bergen, palmbomen, witte stranden aan een helder blauwe oceaan en sfeervolle pittoreske vissersdorpjes te wachten. Met deze redenen is Kaapstad een zeer geschikte start- of eindlocatie van uw reis!

 

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR