Revelstoke

Revelstoke

Revelstoke is zowel bekend vanwege het plaatsje, de berg Mt. Revelstoke en het Mt. Revelstoke National Park. Al het bovenstaande is erg leuk om te bezoeken en ieder heeft weer zijn bijzondere attracties. Omdat Revelstoke zo divers is en verschillende mogelijkheden biedt kunt u zich hier zeker een paar dagen vermaken tijdens uw camperreis Canada. Bekijk hieronder een aantal suggesties die u kunt ondernemen tijdens uw bezoek aan Revelstoke!

Bezienswaardigheden Revelstoke

Bezoek bijvoorbeeld de Giant Cedars Boardwalk. Deze prachtige aangelegde route leidt u door het gigantische bos. Vanwege het houtenpad dat is aangelegd kan men gemakkelijk dit ruige terrein bewandelen, zo komt u op prachtige plekken midden in de natuur! De wandeling die u hier kunt maken zal ongeveer 20 tot 30 minuten duren, niet heel erg lang dus, maar toch heeft u tussendoor de gelegenheid om even te rusten op een van de bankjes. De Giant Cedars Boardwalk is om deze reden een begaanbare route voor wandelaars van ieder niveau.

Verken ook het Mount Revelstoke National Park. Bewandel de prachtige Mount Revelstoke berg totdat u de top bereikt, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het plaatsje Revelstoke en de fel blauwe Columbia River die door dit plaatsje stroomt. Neem wel insectenspray mee, in de zomer zitten hier nog weleens wat 'bugs'. In de winter is Mount Revelstoke National Park ook zeer toeristisch vanwege de wintersport, er zijn hier prachtige pistes van blauw tot zwart voor ieder niveau skiër.  

Uw camperreis door west-canada

Bezoek tijdens uw reis van Vancouver naar Revelstoke ook Hope, Okanagan Valley en Kelowna. Begint u uw reis in Calgary? Dan kunt u via Banff National Park, Yoho National Park en Kootenay National Park reizen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ