Kamloops

Kamloops

Kamloops is een stadje aan de Thompson River. Het rustige stadje biedt typische diners en cafeetjes en een aantal musea. Rondom Kamloops kunt u ook prachtig wandelen langs de Thompson River af.

Bezienswaardigheden Kamloops

In de winter kunt u in Kamloops prachtig skiën, de bergen rondom Kamloops bieden zo'n 50 kilometer lang skigebied met prachtige paden. In de zomer kan er over deze paden geweldig worden gemountainbiked, er komen niet voor niks zoveel verschillende beroemde mountainbikers uit dit gebied. Naast avontuurlijk skiën, snowboarden en mountainbiken kan er in Kamloops ook worden gegolfd op de Sun Rivers golf course.

Naast sportieve bezigheden kan er rondom Kamloops ook worden gewandeld. Zo biedt het stadje het Mc Arthur Island Park, een mooi stadspark, hier kunt u picknicken in het park en een lokale honkbalwedstrijd bijwonen. Dichtbij Kamloops bevindt zich het Lac Dus Bois Grasslands Protected Area, dit gigantische gebied geeft u eindeloze mogelijkheden om te wandelen. Ga hier hiken of ga picknicken in de natuur.

Rondom Kamloops bevindt zich ook een Wildlife Park hier vindt u allemaal wilde dieren die u in Canada tegen kunt komen. Heeft u nog niet veel wilde dieren gezien tijdens uw vakantie? Dan is dit park toch wel erg leuk! Van dichtbij kunt u alle dieren bekijken in een prachtig dierenpark. Het park heeft beren, herten, rendieren, lynxen, berggeiten, antilopes, bevers, uilen en veel meer!

Uw camperreis door West-Canada

Kamloops wordt voornamelijk door toeristen gebruikt als doorreis stad. Vanuit Kamloops kunt u bijvoorbeeld doorrijden naar Banff National Park, Kelowna en Vancouver.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ