Capilano River Regional Park

Capilano River Regional Park

Nabij Vancouver ligt het Capilano River Regional Park. Het park is bekend vanwege de Capilano River welke het Regional Park doorkruist. In het park kunt u van alles ondernemen, zo zijn er prachtige wandelroutes, kunt u de Cleveland Dam bekijken of de Capilano Suspension Bridge bewandelen. Vanuit Vancouver bent u snel en gemakkelijk in het park en kunt u een wandeling door dit park maken. Of bezoek vanuit hier Vancouver indien u nog niet in deze veelzijdige stad bent geweest.

Bezienswaardigheden Capilano River Regional Park

Een absolute aanrader is het oversteken van de Capilano River met de Capilano Suspension Bridge. Vanaf de brug heeft u een prachtig uitzicht over de woeste rivier en de beboste omgeving. Naast het oversteken van de rivier gaat de brug ook door andere delen van het park waardoor u de mogelijkheid heeft om tussen de hoge bomen door te lopen. Het uitzicht vanaf de brug is prachtig, neem dus absoluut uw fotocamera mee! Voor reizigers met hoogtevrees kan de Capilano Suspension Bridge wel erg spannend zijn, de brug is namelijk smal en hoog, houd hier rekening mee.

Naast de Capilano Suspension Bridge kunt u ook de Capilano Dam Loop bezoeken. De dam is gebouwd in 1954 en voorziet het Lower Mainland van drinkwater. U maakt een wandeling van ongeveer 3 kilometer naar deze gigantische dam. U loopt hierbij langs de prachtige canyon en u heeft een fantastisch uitzicht op de Capilano River en de gigantische kliffen. Eenmaal bij de dam aangekomen kunt u het krachtige water wat zich door de dam sijpelt aanschouwen.

Uw camperreis door West-Canada

Het Capilano River Regional Park ligt nabij Vancouver, u kunt vanuit hier gemakkelijk deze bruisende stad bezoeken. Vancouver heeft ontzettend veel te bieden qua cultuur, musea en ander vermaak en is een perfect begin- of eindpunt voor uw reis door West-Canada.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ