Camper huren Shark Bay & Monkey Mia

Camper huren Shark Bay & Monkey Mia Camper huren Shark Bay & Monkey Mia Camper huren Shark Bay & Monkey Mia Camper huren Shark Bay & Monkey Mia

Een camper huren in Australië en Shark Bay bezoeken. Shark Bay staat op de werelderfgoedlijst en is gelegen op het meest westelijke punt van het continent. Een unieke plek vanwege zijn zeldzame diersoorten, waaronder de zeekoe. Hiernaast is het rijk aan zeegras wat het het grootste zeegras gebied in de wereld maakt. En worden er hier nog steeds stromatolieten gevormd, dit kan omdat het water hier zo zout is dat er bijna geen ander leven mogelijk is. Het is een must-visit wanneer u een camperreis maakt in het westen van Australië.

Camper huren Monkey Mia

Camper huren en Monkey Mia bezoeken. Een van de bekendste plaatsen in het gebied Shark Bay is Monkey Mia. Dit is de meest betrouwbare ontmoetingsplaats voor dolfijnen. Deze zijn hier iedere dag in het wild te zien omdat ze op bepaalde tijden aan de kust gevoerd worden. Dit is begonnen door een stel dat elke dag deze dolfijnen ging voeren. Toen dat eenmaal bekend werd kwamen er steeds meer mensen kijken naar deze gebeurtenis. Nu, ongeveer 40 jaar later is dit nog steeds gaande, dan wel niet meer door dezelfde mensen. Naast deze prachtige beesten bewonderen kunt u hier nog veel meer doen. Zo kunt u zwemmen in het helderblauwe water, snorkelen, een zeilcruise maken, kajakken of een tour maken met een glass bottom boat en de rest van dit fascinerende gebied verkennen. U zult u hier niet snel vervelen tijdens uw camperreis.

Overige attracties tijdens uw camperreis

Bent u in Shark Bay en wilt u graag iets ondernemen naast Monkey Mia? Deze attracties zijn ook erg de moeite waard tijdens uw camperreis:

•Hamelin Pool Marine Nature Reserve, vanaf een houten balustrade kun je hier de stromatolites bezichtigen. Dit is de oudste levensvorm op aarde en heeft voor zuurstof op aarde gezorgd waardoor leven mogelijk werd.
•Shell Beach Conservation Park, een strand waarvan het “zand” bestaat uit miljoenen kleine witte schelpen, op sommige plaatsen tot wel 10 meter diep.
•Vanaf Eagle Bluff heb je een super uitzicht heb je een geweldig uitzicht over de zee waar je met een beetje geluk haaien kan zien zwemmen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ