Sequoia & Kings Canyon National Park

Sequoia & Kings Canyon National Park

Loop door het land van de reuzen in het Sequoia National Park en zie de grootste boom ter wereld, de General Sherman Tree. Deze boom meet maar liefst 83,8 meter en is ongeveer 2200 jaar oud. Het tweede deel van dit prachtige park wordt gevormd door het Kings Canyon National Park met zijn mooie bergwanden en diepe ravijnen.

bezienswaardigheden Sequoia & Kings Canyon National Park

Bij het park vindt u een Visitor Center en vele wandelingen op verschillende niveaus waarbij u door de hoge Sequoia bomen en het berglandschap wandelt. Indien u hier overnacht dient u goed op te letten met voedsel, er komen namelijk beren in het gebied voor.

Behalve wandelen, kamperen en vissen zijn er een aantal interessante attracties te zien in het park. Zoals Crystal Cave en de General Shermanboom. Met een auto kan door Tunnel Log worden gereden, dit is een omgevallen sequoia waar aan de onderkant een stuk hout is weggehaald dat groot genoeg is om met een auto doorheen te rijden.

uw camperreis door west-amerika

 
Met uw camper heeft u verschillende mogelijkheden om naar Sequoia & Kings Canyon National Park te gaan. Zo kunt u naar de nationale parken toe rijden maar u kunt er ook voor kiezen om de stad Visalia te bezoeken en daar met een shuttle naar de parken te gaan. Vanuit Sequoia & Kings Canyon National Park kunt u door rijden naar Los Angeles. Wat ongeveer op 4 uur rijden ligt van Sequoia & Kings Canyon National Park.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR