Los Angeles

Los Angeles Los Angeles

Rodeo Drive, Venice Beach, Hollywood en Santa Monica. De stad Los Angeles is één grote Walk of Fame. Hier treed je in de voetsporen van 's werelds beroemdste film- en televisiesterren. 'Love it or leave it'. Dat is het motto van L.A.

De metropool ligt in het westen van California, aan de Stille Oceaan. Dwars door de stad loopt de Los Angeles rivier, die uitmondt in zee. De stad zit vol bezienswaardigheden en wordt vaak aangeduid als de ultieme ´American Dream'.

De 'City of Angels', zoals L.A. ook vaak wordt genoemd, is niet alleen de grootste stad van California, maar ook de op één na grootste stad van Amerika. Er wonen bijna vier miljoen mensen in het centrum, met de buitenwijken telt de stad ruim zestien miljoen inwoners.

bezienswaardigheden Los Angeles

Los Angeles is bekend geworden als thuishaven van de vele filmsterren en mensen die op zoek zijn naar een doorbraak op het witte doek. Houdt u van films? Neem dan een leuke foto van de witte Hollywoodletters en bezoek de Walk of Fame met de sterren van bekende acteurs. Ook kunt u een rondleiding boeken door Beverly Hills om de enorme villa’s van de sterren te bekijken. Wie weet komt u nog wel een beroemdheid tegen als u aan het shoppen bent op Rodeo Drive!  
Heerlijk ontspannen kunt u op één van de vele stranden zoals Santa Monica, Venice Beach en Malibu. Ook in Griffith Park, het stadspark van LA en vijf keer zo groot als Central Park in New York, kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken.

Bent u met kinderen op reis? Dan zijn er vele pretparken die voor het hele gezin een leuk uitstapje bieden tijdens uw camperreis. Walt Disney bouwde er bijvoorbeeld zijn eerste pretpark Disneyland wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste pretparken ter wereld. Ook Knott's Berry Farm en Universal Studios Hollywood zijn echte aanraders.

uw camperreis door west-amerika

Wilt u een camper gaan huren in het zuidwesten van de Verenigde Staten? Dan is Los Angeles een ideaal start- of vertrekpunt voor uw camperreis. Vanuit LA kunt u een prachtige reis maken door Nationale Parken als Grand Canyon N.P. en Bryce N.P. Ook steden als Las Vegas en San Francisco zijn zeker de moeite waard!  

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR