Grand Canyon Caverns Village

Grand Canyon Caverns Village

De Grand Canyon Caverns zijn gelegen langs Route 66 in het noorden van Arizona.
Dit zijn de grootste droge grotten in de Verenigde Staten, en bevinden zich op 200 tot 300 voet onder de grond. 

bezienswaardigheden Grand Canyon Caverns Village

Avontuurlijke reizigers kunnen hier volledig uit de voeten, Grand Canyon Caverns Village biedt namelijk verschillende klimtours waar u spectaculaire klims en wandelingen kunt maken via prachtige rotsformaties. U gaat door grotten met volledige uitrusting zoals een helm, zekering en zaklamp. Een gids zal u meer vertellen over de geschiedenis en het wild-life van deze bijzondere locatie.

Maar naast de populaire klimtours kunt u ook een paardrij tocht reserveren, gaan raften of een tour maken langs de Supai watervallen. De Supai watervallen bieden een prachtige oase van helder blauw water midden in de dorre woestijn; een bijzonder zicht! Informeer bij de organisatie naar uw talloze mogelijkheden en kies een tour die bij u past!

Naast de avontuurlijke tours kunt u in Grand Canyon Caverns Village ook uitstekend eten bij een van de sfeervolle restaurants. Ook biedt het dorp een RV Park waar u gemakkelijk uw huurcamper kunt installeren en lekker kunt gaan barbecuen onder de sterrenhemel. Reserveer van te voren een kampeerplaats zodat u verzekert bent van een plekje bij aankomst.

uw camperreis door west-amerika

De Grand Canyon Caverns Village hebben geen enkele connectie met de Grand Canyon maar hebben een ondergrondse route met close-up uitzichten van variërende formaties. Als u de ondergrondse route gaat lopen wordt u eerst met de lift naar beneden gebracht. Ze liggen op een korte afstand ten zuiden van route 66, ten oosten van Peach Springs, en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met uw huurcamper.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ