Grand Teton National Park

Grand Teton National Park Grand Teton National Park

Ten zuiden van het Yellowstone National Park ligt het Grand Teton National Park, het is onderdeel van de Rocky Mountains en vernoemd naar Grand Teton, de hoogste berg (4198 meter) in het gebied.

Bezienswaardigheden Grand Teton National Park

Het gebied heeft prachtige bergtoppen en enkele mooie meren met vele wandelingen, het park telt ruim 300 kilometer aan wandelpaden. Bekende en mooie meren zijn Jackson Lake en Jenny Lake met vele mogelijkheden voor wandelingen maar een geweldige manier om te genieten van het meer en het uitzicht is door op Jenny Lake een boot te huren en een tocht over het heldere water te maken.

Er zijn in het park verschillende scenic drives, een goede manier om de verschillende kanten van het park per camper te bekijken. Een goed startpunt voor een bezoek aan het park is Jackson Hole. In deze plaats zijn vele activiteiten zoals raften, paardrijden en u kunt een tocht op de gondel maken voor een prachtig uitzicht.

Uw camperreis door de rocky mountains  

Grand Teton National Park is erg dicht gelegen bij Yellowstone National Park. Het is dus ideaal deze twee nationale parken te combineren.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ