Port Macquarie

Port Macquarie

Wilt u een camper huren en in Australië rondreizen? Dat is mogelijk! Wanneer u tijdens uw camperreis de oostkust van Australië wilt bezoeken en u bent in de buurt van Brisbane van Sydney? Bezoek dan Port Macquarie!

Port Macquarie huur camper

Port Macquarie is een plaatsje aan de kust ten noorden van Sydney en ten zuiden van Brisbane. Er is de laatste tijd veel grond gebruikt voor de bouw van winkelcentra en huizen. De Rooms Katholieke Kerk had dit stadje oorspronkelijk in bezit. De kerk is hierdoor dan ook deels verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het stadje.

Het stadje is erg populair voor toeristen. Het heeft vele stranden en mooie ongerepte natuur. En wanneer u nog geen koala heeft gezien tijdens uw camperreis in Australië, is dit stadje dé plaats bij uitstek om deze dieren te zien. Er is geen andere plaats aan de oostkust van Australië waar meer koala's leven dan in Port Macquarie. Ook kunt u een bezoek brengen een het koala ziekenhuis. Hier worden koala's verzorgd wanneer ze gewond zijn geraakt door bijvoorbeed een bosbrand of verkeersongeluk. Het wordt ook wel de hoofdstad van de koala's genoemd.

Activiteiten Port Macquarie camperreis

Door de prachtige stranden dat het stadje bezit is het een aanrader om een kustwandeling te maken tijdens uw bezoek met uw huur camper. Deze begint of eindigt bij de Port House Beach en vanuit hier kunt u wandelen tot in het stadje of andersom. U kunt natuurlijk stoppen waar uw wilt. Het pad bevat wel verschillende opstapjes en rotsen. Wanneer u deze liever omzijlt kunt u ook over de weg lopen, echter mist u dan wel wat prachige plaatjes.

Of bezoek het Billabong Wildlife Park in Port Macquarie. In deze dierentuin vindt u vele verschillende dieren! U kunt ze ook aaien of een van de presentaties bijwonen!

Is het een regenachtige dag en blijft u liever ergens binnen? Bezoek dan de Black Duck Brewery, proef verschillende biertjes en maak een praatje met het personeel.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ