Hunter Valley

Bent u tijdens uw camperreis in het Oosten van Australië? Wijnliefhebber of niet Huntervalley is een prachtige locatie om een stop te maken met uw huur camper.

Camperreis Hunter Valley

Een van de populairste wijngebieden van Australië is de Hunter Valley. Ook indien u geen wijn wilt proeven is een bezoek aan het gebied de moeite waard. Het heeft mooie oude gebouwen en prachtige routes met mooie uitzichtpunten. Wanneer u wijn gaat proeven kunt u ervoor kiezen om zelf langs verschillende wijngaarden te gaan. Omdat u dan zelf moet rijden is het wellicht verstandiger een van de georganiseerde tours te boeken. Deze brengen je aan het einde weer veilig naar huis.

Activiteiten Camperreis Hunter Valley

Wanneer u in dit prachtige gebied bent kunt u:

- Een ballonvlucht maken om het gebied van boven te zien. Geniet van de stilte en de mooie uitzichten.

- De tuinen van de Hunter Valley bezoeken.

- Golven in de Hunter Valley.

- Neem een les in waardering van wijnen.

- Bezoek een kleine wijnmakerij.

- Boek een wijnproeverij tour.

U zult uzelf hier niet snel vervelen met vele mogelijkheden om hier te uit te voeren. Heeft u interesse gekregen in een reis naar Oost-Australië? Neem dan een kijkje op de website, of neem contact op met een van onze medewerksters! Ook kunt u natuurlijk zelf uw reis opstellen, vraag een offerte aan!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ