Camper huren Newcastle

Wilt u een camper huren Australië? En bezoekt u de oostkust van dit prachtige land? Dan is het een aanrader om de stad Newcastle te bezoeken. Het is gelegen boven de grote stad Sydney.

Camper huren Newcastle

Een mooie havenstad omgeven door prachtige surfstranden en een werkende haven. Het is een levendige kosmopolische stad met een rijke geschiedenis, levendige kunst cultuur, hippe barretjes, goede restaurants en een overvloed aan overnachtingsmogelijkheden.

Merewether Beach is een van Australië's Nationale Surfing Reserves en de plaats waar de internationale surf wedstrijden worden gehouden elke februari.

Er komen steeds meer barretjes en restaurantjes en terrasjes in deze stad. Geniet van een cocktail in een van de restaurantjes in de haven of ga naar Beaumont Street in Hamilton om te dineren in de openlucht in mediterrane cafés. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte locatie voor een laat ontbijt bezoek dan Darby Street in Cooks Hill.

Activiteiten NewCastle  

U kunt hier ook prachtige wandelingen maken langs de kust, genaamd de Bathers Way. Het is een wandeling van ongeveer drie uur en loopt van Nobbys Beacht naar Merewether Beach. Een leuke manier om de stad te verkennen.  

Andere activiteiten die u kunt uitvoeren tijdens uw camperreis in Newcastle:

  • Rust uit en relax op Merewether Beach
  • Bezoek het Newcastle Museum
  • Verken de Newcastle Ocean Baths
  • Ontdek de Fort Scratchley Historic Site
  • Zwem of surf bij Nobbys Beach

U zult uzelf hier niet snel vervelen met vele mogelijkheden om hier te uit te voeren. Heeft u interesse gekregen in een reis naar Oost-Australië? Neem dan een kijkje op de website, of neem contact op met een van onze medewerksters! Ook kunt u natuurlijk zelf uw reis opstellen, vraag een offerte aan!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ