Camper huren Brisbane

Camper huren Brisbane

Brisbane is de perfecte plaats om uw camper huren of in te leveren wanneer u de oostkust van Australië ontdekt. Ten noorden van Brisbane reist u onder andere naar het Great Barrier Reef terwijl u ten zuiden richting de wereldstad Sydney reist tijdens uw rondreis Australië camper.

De stad Brisbane tijdens uw rondreis Australië camper

U gaat een camper huren en wilt de stad Brisbane bezoeken. Brisbane is de op twee na grootste stad van Australië en hoofdstad van de staat Queensland. De stad is laatste jaren enorm gegroeid en dit komt mede vanwege het klimaat in de stad, het is hier namelijk het hele jaar door warm en de winters zijn zacht u kunt dus heel het jaar door een camper huren in dit gebied. In de stad is voldoende te zien, er zijn veel winkels maar ook is er het QUT Art Museum en het Lone Pine Koala Sanctuary. Op South Bank vindt u het enige strand in Australië dat in het midden van de stad ligt. Dit unieke strand kijkt uit op de Brisbane River en het zakendistrict en heeft een lagoon, zandstranden en exotische planten. Een schitterend beeld tijdens uw rondreis Australië camper.

Tevens vindt u hier de South Bank Parklands met vele tuinen, een promenade en gratis barbecue faciliteiten. Slechts 35 kilometer buiten Brisbane ligt Moreton Island, een prachtig eiland met mooie natuur en witte zandstranden dat zeker een bezoek waard is.

Wat kunt u bezoekent brisbane tijdens uw rondreis AustraliË camper

U gaat een camper huren en bezoekt de stad Brisbane? Wat kunt u daar eigenijk allemaal doen. Wij hebben het voor u op een rijtje gezet, zodat u niets zult missen tijdens uw rondreis Australië camper.

Attracties North Stradbroke Island:
18 Mile Beach, open voor 4WD en campers. Het eiland heeft vele 4WD tracks in het noordelijk deel.
De stranden rondom Point Lookout, het kalme water van Amity Point is erg geschikt voor families.
Surfen, sandboarding, snorkelen, duiken en vissen zijn andere populaire activiteiten op het eiland.

Attracties Moreton Island:
Na Fraser Island is Moreton Island de beste plaats voor rijden over het strand en uitgestrekte wildernis, alleen heeft dit park een veel kleiner aantal bezoekers.
Mt Tempest is met zijn 280 meter de hoogste zandberg aan de kust ter wereld.
Tangalooma Wrecks bevinden zich ten westen en geven een goede mogelijkheid voor snorkelen en duiken.
Tangalooma. Hier worden elke avond rond zonsondergang dolfijnen gevoerd, de tegenhanger van het bekende Monkey Mia aan de westkust.

Bekijk hier ons aanbod voor een rondreis Australië camper

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ