Blue Mountains

Blue Mountains Blue Mountains

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het oosten van Australië, breng dan een bezoek aan de Blue Mountains. Deze zijn gelegen in de buurt van Sydney.

Camper huren Blue Mountains

Dit gebied is het mooist om te bezoeken tijdens uw camperreis  wanneer er veel vocht in de lucht is, de beroemde blauwe kleur komt namelijk van de mist van de eucalyptusbomen en deze is het beste te zien in vochtig weer. De Blue Mountains liggen op slechts een paar uur rijden van Sydney en is een ideaal gebied voor wandelingen, abseilen en  tochten door de grotten. Een makkelijke maar druk bezochte manier om een deel van de Blue Mountains te bekijken is in Scenic World. Hier vindt u onder andere de steilste trein ter wereld en heeft u een goed uitzicht op de bekende Three Sisters.

Overnachting Blue Mountains camperreis

Een leuke plaats om te overnachten met uw huur camper is Katoomba. Dit is een klein dorpje met enkele winkels en restaurants gelegen aan de hoofdstraat. In onder andere Katoomba vertrekt de Explorer Bus die langs de diverse attracties in het gebied gaat.

Overige activiteiten Blue Mountains huur camper

Tijdens uw camperreis in de Blue Mountains kunt u ook een bezoek brengen aan de Jenolan Caves. Voor degenen die het graag wat rustiger aan doen, is een wandeling door de grotten een goede optie maar er is tevens de mogelijkheid een caving trip te doen. Hierbij klimt u door de grotten en mag u zelfs aan het begin een klein stukje abseilen. Hiernaast kunt u het buitenleven ontdekken in de bossen rond Oberon. Breng hier een bezoek aan de spectaculaire tuinen zoals Mt Wilson, Blue Mountains Botanic Garden op Mount Tomah, Leuralla op Leura en Mayfield Garden op Oberon.

Genoeg om te ontdekken in het prachtige geboed van de Blue Mountains. Kijk voor reizen naar Oost-Australië op de website van Travelhome, of neem contact op met een medewerkster! 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ