Twin Mountain

Twin Mountain

Omgeven door het New Hampshire's White Mountain National Forest, ligt Twin Mountain. Een omgeving waar u zich elk seizoen optimaal kunt vermaken. Aan buitenactiviteiten geen gebrek. Zo kunt u (afhankelijk van het seizoen) onder andere skiën & snowboarden, wandelen, fietsen en genieten van de mooie dieren.  

In de buurt vind u vele leuke dorpjes met winkeltjes, restaurants en musea waar u zich ook prima kunt vermaken. Toch is vooral de natuurschoon de trekpleister van Twin Mountain. De bergpartijen zorgen voor magische vergezichten en met de aanwezigheid van water en allerlei kleuren, soorten en maten van bomen en planten, kunnen unieke diersoorten als elanden niet ontbreken.

uw camperreis door noordoost-amerika

Wanneer u in de staat New Hampshire aan het reizen bent kunt u ook een bezoek brengen aan Quechee Gorge. Dit wordt ook wel de kleine Grand Canyon van Vermont genoemd. In deze omgeving vind u de meest fantastische watervallen, rivieren, kloven, bossen, bergen en heuvels.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ