Shawnee National Forest

Shawnee National Forest

Het Shawnee National Forest met haar heuvels, bossen, open vlaktes, vijvers en meren ligt in Zuid Illinois, tussen de Mississippi en Ohio rivieren. Het bos is ideaal voor alle soorten outdoor recreatie. Vooral paardliefhebbers komen hier aan hun trekken.

bezienswaardigheden shawnee national forest

Bij Honey Bee Stables kunt u een begeleide of individuele paardrijdexcursie krijgen. Ook zijn er enkele paarden campings waar u met uw camper kunt overnachten. Bear Branch horse resort is er daar een van. Deze camping heeft toiletten, douches, een speeltuin, een vijver en riool-, water- en elektravoorzieningen. De camping organiseert ook meerdaagse ruiterexcursies.

uw camperreis door noordoost-amerika

Dicht gelegen bij het Shawnee National Forest vindt u ook Mark Twain National Forest. Dit park is vernoemd naar de schrijver Mark Twain die geboren en getogen is in Missouri. Het hoogte punt van dit park is de Glade Top Train National Scenic Byway.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ