Saco/Portland (Maine)

Saco/Portland (Maine)

Portland is de grootste stad in de gehele staat van Maine. In deze stad is ontzettend veel te beleven, zo zijn er verschillende musea die kunnen worden bezocht, maar er zijn ook veel historische gebouwen die kunnen worden bezichtigd. Naast deze bruisende stad kunt u ook de rust opzoeken bij een van de nationale parken in de omgeving van Portland. Zo is er de Columbia River Gorge Nationale Scenic Area waar u prachtige meren en watervallen kunt bekijken.

bezienswaardigheden Saco/Portland

Als u Maine bezoekt tijdens uw camperreis dan is de stad Saco zeker een aanrader. Saco is een populaire vakantiebestemming, met name in de zomermaanden. Het stadje in Portland, Maine heeft veel te bieden op het gebied van toerisme en recreatie. Zo heeft Saco verschillende mooie nationale parken met prachtige stranden, zoals bijvoorbeeld Ferry Beach State Park en Old Orchard Beach. Old Orchard Beach ligt vlakbij Saco en is een populaire strand waar veel kan worden gedaan, hier kunt u uren wandelen over de prachtige stranden of gewoon lekker zonnen, aan het strand is ook een pier waar u gezellig een hapje kunt eten of drinken. Old Orchard Beach heeft ook een amusementenpark genaamd Palace Playland, wat erg leuk is als u tijdens uw camperreis reist met uw kinderen. Naast wandelen kunt u in Saco ook vissen, golven, varen, fietsen en nog veel meer! U kunt er zelfs walvissen spotten tijdens een Whale Watching Tour. Kortom genoeg te doen en te zien tijdens uw camperreis in Maine!

uw camperreis door noordoost-amerika

U kunt tijdens uw camperreis veel zien van de omgeving van Maine. Bezoek bijvoorbeeld Two Lights State Park, een nationaal park wat zijn naam te danken heeft aan de vuurtorens in de omgeving. In dit nationale park kunt u genieten van de speciale en spectaculaire uitzichten aan de kust van Cape Elizabeth.

Ook kunt u een bezoek brengen aan Acadia National Park. Het Acadia National Park bestaat uit een aantal kleinere eilanden, bergen, bossen, meren en nog veel meer. Er is hier veel verschillende flora en fauna te vinden en is iets wat u zeker niet mag overslaan tijdens uw reis.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ