New York

New York New York New York

New York, ookwel "The City That Never Sleeps en The Big Apple", dit zijn twee andere namen waaronder deze wereldstad ook bekend staat.

Bij aankomst in de stad tijdens uw camperreis ziet u het teken van een vrije wereld en democratie, het Vrijheidsbeeld. Een gift van Frankrijk, voor de vele immigranten die de Verenigde Staten binnenkwamen het teken van aankomst in een nieuwe wereld en het begin van een leven in vrijheid.

De stad, New York, die u bezoekt tijdens uw camperreis staat tegenwoordig bekend om zijn vele musea, verschillende wijken met allemaal een andere sfeer, mooie gebouwen, een spetterend nachtleven, de grootste musicals, winkels, de New York Stock Exchange, Central Park en nog veel meer.

Het is onmogelijk om in enkele dagen de gehele stad te bekijken en velen kiezen ervoor om vaker naar deze unieke stad terug te keren. Dus wie weet tijdens uw volgende camperreis ook! 

bezienswaardigheden new york
 

In New York bent zijn er vele attracties die u kunt bezoeken. Hieronder hebben wij er wat voor u opgesomt:

 • Broadway, het thuis van musicals, zowel grote als kleine producties hebben hier iedere avond vele toeschouwers.
 • The Empire State Building, een adembenemend uitzicht over de stad heeft u op de 86e en 102e verdieping van dit enorme gebouw.
 • Guggenheim Museum
 • Little Italy, geniet in een van de 40 restaurants van een Italiaanse maaltijd en proef de sfeer van Italië.
 • Chinatown, het grootste Chinatown van de Verenigde Staten waar u een van de vele restaurants kunt bezoeken of heerlijk kunt winkelen.
 • Times Square, het verlichte Times Square is iets wat u gezien moet hebben tijdens een bezoek aan New York. Times Square is het levendige centrum van New York en staat bekend om de vele Broadway theaters, winkels en het is de plaats die wereldwijd op het nieuws te zien is wanneer Nieuwjaar gevierd wordt.
 • Harlem, neem deel aan een van de tours om meer te leren over de rijke geschiedenis van Harlem.
 • Central Park, een heerlijke plaats om te ontspannen of te sporten, het groene hart van New York. Geniet van het uitzicht op de hoge wolkenkrabbers en bekijk Alice in Wonderland of laat de kinderen een ritje maken op de draaimolen. Een oase van rust in deze wereldstad.
 • MoMA. Museum of Modern Art, een van de belangrijkste musea ter wereld op het gebied van moderne kunst.
 • Guggenheim Museum, voornamelijk bekend om het aparte uiterlijk van het gebouw maar ook de binnenkant is een bezoek meer dan waard.
 • Manhattan, het financiële hart van New York met onder andere de NYSE (New York Stock Exchange).
 • Brooklyn, genoemd naar de Nederlandse stad Breukelen. Brooklyn kent vele attracties, stranden, parken aan het water en een goed nachtleven.

uw camperreis door noordoost-amerika

Het is verstandig om uw rondreis Amerika camper te beginnen of te eindigen in deze wereldstad. Dan kunt u eerst genieten van de stad en daarna uw huur camper ophalen om te beginnen aan uw geweldige camperreis.

Bezoek ook het Statue of Liberty van Delaware Water Gap National Recreation Area tijdens uw reis.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR