Indiana Dunes State Park

Indiana Dunes bestaat uit 883.02 hectaren primitief, mooie, historische en unieke Hoosier landschap. Het ligt aan de noordkant van State Road 49 in Porter County, en omvat meer dan drie mijl van het prachtige strand langs de zuidelijke oever van Lake Michigan's. In het begin van 1900 hebben wetenschappers, recreanten en natuurliefhebbers er voor gevochten om de regio te behouden. Als gevolg hiervan, in 1925, werd het State Park gevestigd. De grote zandduinen liggen voorbij de gehele kustlijn, en hebben duizenden jaren genomen om te vormen. Er is een grote hoeveelheid met leefgebieden en plantensoorten te vinden in het park. Deze leefgebieden bieden ook woningen voor vele soorten platen en dieren. Ook het meer bied een leefgebied voor veel aquatische soorten. Indiana Dunes State Park eindigde op de 7e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken, gekozen door USA today lezers.

uw camperreis door noordoost-amerika

Op maar een uurtje rijden vanaf Indiana Dunes State Park ligt de grote stad Chicago. Zo kunt u dus de rustgevende omgeving achter u laten en een leuke city trip maken. In Chicago is genoeg te doen om u een dag of misschien wel een paar dagen te vermaken. Het is een bruisende stad met veel winkels, musea en architectuur.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ