High Falls State Park

High Falls State Park

Het middelpunt van het High Falls State Park is de 10 meter hoge waterval. De waterval is gevormd door Town Creek kan verschillen van breedte per seizoen.
In de buurt van de indrukwekkende hoge watervallen vindt u een brug. Deze 8 meter brede brug loopt over enkel rotspunten die zijn ontstaan door de stroom van het water.

Een voetgangers brug over de kloof neemt u mee naar de ‘far side of Town Creek’. De brug is een paar meter boven de hoge waterval geplaatst. Vooral de fotoliefhebber kan hier de mooiste foto’s maken door opwaartse en afwaartse stroom van en naar de watervallen toe.

uw camperreis door noordoost-amerika

Als u High Falls State Park heeft bezocht kunt u doorreizen naar Ocmulgee National Monument of naar Atlanta. Dit is de hoofdstad van de staat Georgia en er wonen meer dan 5 miljoen mensen. Tijdens uw camperreis kut u hier het Coca Cola museum bezoeken.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ