Devil’s Lake State Park

Devil’s Lake State Park is een state park gelegen in het gebergte Baraboo Range in het oosten van Sauk County, net ten zuiden van Baraboo, Wisconsin. Devil’s Lake State Park is het grootste state park in Wisconsin. Het is ongeveer vijfendertig mijl ten noordwesten van Madison. Devil’s Lake State Park heeft spectaculaire landschappen en veel recreatieve activiteiten. Devil’s Lake State Park eindigde op de 5e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken, gekozen door USA today lezers.

bezienswaardigheden Devil's Lake State park

Devil’s Lake State Park beschikt over 29 mijl aan wandelpaden en 6 mijl aan mountainbikeroutes. Routes worden aangeboden in het Nature Center.

uw camperreis door noordoost-amerika

Devil's Lake State Park is gelegen tussen Minneapolis en Chicago. Het is dus ideaal om uw camperreis te starten in een van deze steden en vanuit daar door te rijden naar Devil's Lake State Park.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ