Congaree National Park

Congaree National Park

Congaree National Park is een nationaal park in de Amerikaanse staat South Carolina. Het park omvat de laatste grote hardhoutbossen van de Verenigde Staten. Aangezien het grootste deel van het park bestaat uit wildernis kun je de natuurlijke wonderen van dit park te voet of per kano ontdekken. Er is meer dan 25 mijl aan wandelpaden. Begeleide wandel en kano tours worden gratis aangeboden in dit park. Ontdek in dit nationale park verschillende dieren, zoals een lynx, hert, wild zwijn en coyote.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CONGAREE NATIONAL PARK

Wil je een camper huren en overnachten in de buurt of in Congaree National Park? Dat is mogelijk. Je kunt zelfs op het park zelf verblijven, Congaree National Park heeft namelijk een Nationale park camping. Deze campings bieden je een natuurlijke overnachtingsplaats tegen een zeer laag tarief. Je beschikt hier wel over aanzienlijk minder facilititeiten dan op bijv. een KOA camping. Een particulieren camping/ KOA camping beschikt vaak over een zwembad, wifi en full hook aansluiting voor jouw huurcamper. Het verschil in faciliteiten zie je uiteraard ook terug in de prijs per nacht.

JOUW CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH

Reis je van of naar Atlanta, dan is het de moeite waard om een bezoekje te brengen aan dit prachtige nationaal park.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ