Boston

Boston Boston

Boston is de grootste stad van de staat New England en een van de oudste steden van de Verenigde Staten. En daarom zeker een bezoekje waard tijdens uw camperreis.

Boston is van groot cultureel belang en kent een uitgebreide geschiedenis. Een goede manier om meer over de geschiedenis te leren is door het lopen van de bekende Freedom Trail. Deze wandelroute voert u in enkele uren langs belangrijke historische gebouwen. De route is makkelijk te herkennen aangezien deze uit rode stenen of een rood geverfde lijn bestaat. U kunt ervoor kiezen de route alleen te lopen of u aan te sluiten bij een van de tours die ieder half uur vertrekken.

bezienswaardigheden boston

In de Boston Public Garden vindt u de Swan Boats. Deze boten bestaan al vanaf 1877 en zijn erg bekend in Boston. Een tochtje op de Swan Boats is een ideale manier om de Boston Public Gardens vanaf het water te bekijken.

Indien u een liefhebber bent van parken is een wandeling door Emerald Necklace erg de moeite waard tijdens uw reis met huur camper. Emerald Necklace is een aaneenschakeling van 9 parken en waterwegen. U wandelt hierbij onder andere door het Boston Common en de Public Garden, het oudste publieke park met botanische tuinen.

Op slechts 45 minuten per ferry vanaf Boston treft u een andere wereld bij de Boston Islands. Er zijn 34 verschillende eilanden en er zijn vele activiteiten zoals het maken van boottochten, eiland tours, zwemmen, wandelen, vissen en walvissen en vogel spotten.

uw camperreis door noordoost-amerika

Camper huren in Boston? Bekijk dan van te voren ook even de mogelijkheden om te kamperen. Boston biedt een goede variatie aan campings voor tijdens uw rondreis Amerika Camper. Enkele voorbeelden zijn: Boston Minuteman Campground, een in de natuur gelegen camping, en Boston Cape Cod KOA Campground Massachusetts.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR