De Coromandel

De Coromandel

Op slechts een uur rijden van Auckland komt u met uw camper in het prachtige gebied van de Coromandel met zijn ruige bossen, mooie wandelroutes en unieke zandsteenformaties.

Tips voor uw camperreis door de Coromandel

Een van de populairste attracties in de omgeving is Hot Water Beach, hier kunt u namelijk uw eigen warme bad graven. Tot twee uur voor of na laagtij kunt u op het strand een gat graven tot u warm water tegenkomt, dit water kan zelfs te heet zijn om in te zitten. U kunt het water dan aanvullen met het koudere zeewater. De getijden zijn online te vinden en schepjes zijn op vele plaatsen te huur.

Een andere populaire activiteit is wandelen, u loopt door een mooi berggebied en heeft onderweg prachtig uitzicht over diverse baaien. U heeft een ruime keuze variërend van korte wandelingen tot meerdaagse routes, enkele wandelingen vindt u hier.

Ook leuk om te doen is een paar uur kajakken. Uit het water rijzen vele aparte zandsteenformaties op die tijdens uw kajaktocht goed te bekijken zijn. Tevens maakt u meestal een stop op een van de stranden om wat te drinken en het gebied te voet te bekijken.

Meer informatie over de Coromandel (Engelstalig)

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ