Noord-Australië

  • Noord-Australië

Beleef het prachtige noorden van Australië. Begin uw reis in Darwin waar het vochtig en groen is. Bezoek hier het nationale park Litchfield. Bewonder hier de vele watervallen en afgronden, er kan hier ook gezwommen worden tussen de watervallen. Ben niet bang voor de krokodillen want het meer is afgezet zodat de krokodillen niet in de buurt kunnen komen. U kunt door reizen naar het Kakadu National Park. Waar u belangrijke Aboriginal rotstekeningen en vele wilde dieren kunt zien! Reis door en koop /maak zelf een didgeridoo in het stadje Katherine of vaar door de moerassen tijdens een riviercruise. Heeft u nog niet genoeg van deze prachtige natuur? Bezoek dan Nitmiluk National Park, kano hier door de ravijnen of maak een prachtige wandeling door het park.

Vervolg de camperreis waar het steeds droger wordt. Maak een stop bij Daly Waters voor een onvergetelijke ervaring waarbij u de Daly Waters pub bezoekt. Deze pub is de oudste van het noorden en hangt vol met visitekaartjes van mensen over de hele wereld.
Met de huur camper rijdt u door richting het zuiden naar de Devil's Marbles. Maak hier een korte stop om te kijken naar de grote granieten boulders die op elkaar zijn gestapeld. Wanneer u hier een nachtje wilt blijven is het aan te raden de boulders te bekijken bij zonsopgang of zonsondergang.

De Outback camperreis Australië

Eenmaal in de Outback (midden van Australië) aangekomen leer hier veel over de cultuur van de Aboriginals en zie de prachtige rotsen en het zand rood kleuren in de grote woestijn. Het stadje Alice Springs is een druk bezocht stadje in het midden van het land. Beklim hier de Anzac Hill en heb een prachtig uitzicht over de stad. Sta even stil bij het gedenkteken voor de gevallen soldaten en bezoek het Reptile center. Vanuit dit stadje kunt u het West Macdonnel Ranges National Park bezoeken. Hier vind u spectaculaire bergwanden en vele mooie wandelmogelijkheden. Ook het Watarrka is geschikt als dag uitje vanuit Alice Springs, al kunt u hier natuurlijk ook langer verblijven. Hier heeft u op vele plekken een wonderbaarlijk uitzicht. 

Tot slot, wat u echt niet kunt missen tijdens uw camperreis in het Noord- Australië is het Uluru/Kata Tjuta National Park! Dit park is traditioneel van de Aboriginals en bevat een van de iconen van Australië. De Urulu, het is de grootste monoliet van de wereld met een deel boven de grond maar ook nog een enorm deel onder de grond. Deze kunt u het best bezoeken bij zonsop-/ondergang omdat de Urulu dan prachtige verschillende kleuren heeft. Naast deze grote monoliet zijn er in dit park ook nog verschillende kleine monolieten te vinden genaamd Kata Tjuta. Genoeg om te zien in dit mooie gebied. Wilt u hier graag in de buurt overnachten dan kunt u het best naar Yulara gaan. Dit is een klein dorpje met eetmogelijkheden en hier kunt u tanken.

CAMPERVERHUUR ZUID-AUSTRALIË VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST

Waarom kiezen voor Travelhome voor uw Noord-Australië camperreizen? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.
 
Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Noord-Australië en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Noord-Australië campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen, hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ