Nieuw-Zeeland

  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland
  • Nieuw-Zeeland

Huur een camper en rijd door het prachtige Nieuw-Zeeland. Ontdek de eilanden van Nieuw-Zeeland in uw tempo. U wilt namelijk niets missen van dit verrassend land. Nieuw-Zeeland bestaat uit meerdere eilanden, twee grote en een aantal kleinere eilanden. Huur een camper in Nieuw-Zeeland en bezoek het Noordereiland met de grote steden Auckland en Wellington of laat je meevoeren in de relaxte sferen van het Zuidereiland met de nationale parken en de stad Christchurch. Beleef de oude tradities van de Maori’s of geniet van de unieke flora en fauna van dit meest geïsoleerd gelegen land ter wereld. Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Bekijk dan bij ons de verschillende camperreizen.

Met de camper door Nieuw-Zeeland

Reis vanaf wereldstad Auckland naar de prachtige eilanden en helderblauwe zee van de Bay of Islands. Reis met uw camper door vulkanisch landschap met geisers en borrelende modderpoelen naar hoofdstad Wellington waar u de overtocht maakt naar het Zuidereiland. Hier wachten u een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder ziet u 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en u kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken.

Camperreizen van veelzijdig Nieuw-Zeeland

Bij Travelhome boekt u de mooiste camperreizen door Nieuw-Zeeland. Deze reizen zijn inclusief vervoer, (luxe) camper, overtocht van eiland naar eiland en eventuele overnachtingen. U bent dus geheel ontzorgd tijdens de onvergetelijke reis. Het enige wat u mee hoeft te nemen voor een van de camperreizen is reislust en een gezonde portie nieuwsgierigheid.

Wilt u verzekerd zijn van een unieke ervaring waar u nog jaren over zal vertellen? Huur dan een camper in Nieuw-Zeeland en trek er op uit. Beleef, ervaar en geniet!

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ