Wizarding World of Harry Potter

Wizarding World of Harry Potter

Fan van Harry Potter? Dan mag een bezoek aan Wizzarding World of Harry Potter absoluut niet ontbreken tijdens uw rondreis.

Harry Potter, wie kent hem niet? De grootste vijhand van Voldemort. Na aanleiding van deze film is er een themagebied ontwikkelt in het Attractiepark genaamd: Islands of Adventure. In dit Themagebied staat de wereld van Harry Potter centraal. Zo vindt u hier de school genaamd Zweinstein en het dorp genaamd Zweinsveld. Natuurlijk is dit niet de echte school en ook niet het echte dorp. Maar deze zijn exact het zelfde nagebouwd. Ook worden de figuren uit de film hier nagespeeld. Denk bijvoobeeld aan Hagrid of Hermelien. Ook is er genoeg te doen in het park. Zo kunt u meedoen aan een Zwerkbalwedstrijd, een toverschoolles en winkelen in de magische winkel. Welke toverstok ligt jou het lekkerste in de hand?

bezienswaardigheden wizarding world of harry potter

U vindt op het terrein ook diverse attracties met een Harry Potter tintje. Zoals een Dragon Challenge. Dit is een omgekeerde achtbaan. Deze is er ook in de kinder vorm, deze heet Flight of the Hippogriff. Verder kunt u hier het hele verhaal nog een keer nabeleven, tijdens een kopje thee in de hut van concierge hagrid. Een heerlijk ontspannen dagje dus tijdens uw rondreis Amerika camper.

uw camperreis in florida

Het Wizarding World of Harry Potter park vindt u in de stad waar u bijna alle grote attractieparken vindt, Orlando. U kunt een bezoek aan een van de parken goed combineren met een bezoek aan deze stad. Het grote voordeel is dat het hier bijna altijd mooi weer is.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ