West Palm Beach

West Palm Beach

Een camper huren in West Palm Beach, de stad in Florida waar history zich mengt met modern. Van de bruisende stad tot de rustgevende stranden. Tijdens uw camperreis in West Palm Beach is er voor ieder wat wils.

bezienswaardigheden west palm beach

Wat valt er te beleven tijdens uw reis? Het echte West Palm Beach begint in Clematis Street, het historische ‘down-town’ van de stad. Hier verwelkomen de leuke boetiekjes en antiekwinkels, gezellige nachtclubs, heerlijke restaurants met live-muziek u met open armen. U zult zich hier hoe dan ook vermaken. Ook het moderne deel van de stad herbergt leuke gebouwen. Het Kravis Center bijvoorbeeld is erg mooi om te zien en hier worden jaarlijks honderden evenementen gehouden. Tevens zult u genieten van de stranden van West Palm Beach, waar u even ongestoord kunt genieten van de Amerikaanse zon.  

West Palm Beach barst van de wateractiviteiten. Vissen is een veelvoorkomende hobby van de bezoekers van deze stad maar daar blijft het niet bij. Ook waterskiën, snorkelen, duiken, cruisen en nog veel meer behoren tot de opties. Naast waterplezier kunt u zich ook tegoed doen aan een hele hoop andere leuke activiteiten. Als dierenliefhebber kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de Dreher Park dierentuin, het McCarthy's Wildlife Sanctuary of het Lion Country Safaripark.  U kunt er ook voor kiezen om een expositie bij te wonen in het Armory Art Center. Winkelaars kunnen zich uitleven in het CityPlace, wat rijk is aan tal van winkels én restaurants en mocht u dit nog niet genoeg vinden dan kunt u altijd nog tijd vrijmaken voor een bezoekje aan één van de mooie musea van West Palm Beach.

uw camperreis door florida

Als u in Florida bent mogen tijdens uw camperreis Miami en Orlando ook niet ontbreken. Een camper huren kan natuurlijk ook vanaf deze bestemmingen.

Bent u in Miami, zoek dan de natuur op! Het Everglades National Park staat op de Werelderfgoederen lijst. Leer bijzondere diersoorten kennen zoals de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Doe mee met de vele activiteiten die georganiseerd worden door de rangers of maak een prachtige wandeling.

In Orlando vindt u natuurlijk het bekendste attractiepark van Florida. Walt Disney World. Sla dit park vooral niet over tijdens uw rondreis Florida met camper. Geniet van vier verschillende parken, die ieder een eigen karakter hebben.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ