Honey Island Swamp

Honey Island Swamp

Honey Island Swamp in New Orleans is uniek omdat het één van de minst gewijzigde rivier moerassen in het land is. Vrij veel is in oorspronkelijk staat gebleven en is een ongerepte wildernis. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen over de 250 vierkante mijl. Honey Island heeft zijn naam gekregen door de honingbijen die aanwezig waren op het eiland.

Bezienswaardigheden honey island swamp


De rondleiding die u krijgt door het moeras wordt gedaan door middel van een boot. Vanuit hier geniet u van het rijkste stukje fauna. Er is veel te zien maar u komt waarschijnlijk ook enkele dieren op uw pad tegen zoals; alligators, wasberen, uilen, wilde zwijnen, slangen, schildpadden, arenden en zwarte beren.

Het moeras is bekend als de thuisbasis van het Honey Island Swamp monster. Het wordt beschreven als een tweevoetig schepsel met grijs haar en gele ogen en een walgelijke geur. Door achtergelaten voetstappen heeft het schepsel waarschijnlijk vier tenen.

uw camperreis door deep south

 

Wanneer u aan het reizen bent in de Deep South heeft u genoeg keuze aan bezienswaardigheden. Zo kunt u nadat u Honey Island Swamp heeft bezocht ook andere bezienswaardigheden bezoeken waaronder; Fort Conde, USS Alabama Battleship en Gulf Island National Seashore.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ