Haines

Haines

Haines is voor veel mensen dat wat je verwacht van Alaska. De adembenemend mooie natuur herbergt de meest unieke diersoorten die je kunt bedenken. Beren, vogels (waaronder the Bald Eagle), elanden en nog veel meer. Het is bijna te mooi om waar te zijn.

BEZIENSWAARDIGHEDEN HAINES

Vanuit Haines kun je deelnemen aan tours en trips door de wildernis, om kennis te maken met Alaska’s dier en natuur. Daarnaast zijn er in Haines nog veel meer (buiten)activiteiten die je kunt gaan ondernemen. Of ga zelf op pad en geniet van Haines en haar prachtige en veelzijdige omgeving.

Naast natuur kun je hier voor nog veel meer terecht, want zelfs voor kunst, cultuur, musea, restaurants en winkels ben je in Haines aan het juiste adres.

JOUW CAMPERREIS DOOR ALASKA

Dichtbij Haines gelegen vind je Skagway. Deze stad is omringt door historische en spectaculaire natuur wat zorgt voor een prachtige ervaring met veel recreatieve opties.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ