Anchorage

Anchorage

Uw camperreis door Alaska begint in Anchorage. Hier vindt u diverse verhuurbedrijven waar u een camper op kunt halen. Begin uw reis in Amsterdam en vlieg naar de internationale luchthaven Ted Stevens Anchorage. Hierna kunt u een camper huren op enkele locaties. De luchthaven van Anchorage ligt op ongeveer 7 km van de stad Anchorage af. De luchthaven is de op 4 na grootste op het gebied van vrachtvervoer. Dit komt mede doordat Anchorage een belangrijke industrie stad is. Voor uw rondreis Amerika camper heeft altijd minimaal 1 tussenstop voor u landt op de luchthaven van Anchorage. De meeste verhuur stations (bijv. die van Cruise America) zijn geopend van mei tot oktober. Buiten deze periode is het niet mogelijk uw huur camper op te halen in Anchorage voor uw rondreis Amerika camper.

bezienswaardigheden anchorage

Anchorage is een grote stad, bekend vanwege haar industrie en Amerikaans defensiecentrum. De meeste toeristen komen tijdens hun rondreis Amerika camper echter voor de prachtige omliggende natuur van Anchorage. In en om de stad worden veel (natuurgerelateerde) trips georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. U kunt genieten van de bergen en gletsjers en nationale parken met de meest fantastische diersoorten. Daarnaast kunt u een kijkje met uw huur camper nemen bij de culturele en historische tradities van de 'Alaska Native people'. Een camper huren in Anchorage is dus zeker een aanrader!

Anchorage is de startplaats voor het jaarlijkse Iditarod, een beroemde sledehondenrace. Dit festival vindt altijd in maart plaats, dus mocht in deze periode een camper huren in Alaska dan is een bezoekje aan Iditarod absoluut een heuse aanrader. Ook in de regio is er voldoende te beleven. Een rit met uw huur camper door het prachtige landschap is al een avontuur apart!

uw camperreis door alaska

vanuit Anchorage kunt u er voor kiezen om door te reizen naar Knik Glacier. Dit is een gebied vol bergen, sneeuw, water en ijs. Het unieke klimaat zorgt hier voor mooi, maar mysterieus landschap met een bijzondere dierenpopulatie.

 

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ