Camper huren met Touring Cars in Verenigd Koninkrijk

Loading ...
‹ Terug naar Verenigd Koninkrijk
Touring Cars

Touring Cars

Maak een ontdekkingsreis door Europa met een camper van Touring Cars. Touring Cars is opgericht in 1982 en heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring. Het bedrijf verhuurt campers in Noorwegen, Zweden, Finland, Estland, Letland, IJsland en het Verenigd Koninkrijk. De vloot bestaat uit top kwaliteit campers voorzien van alle nodige faciliteiten. De verhuurstations zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp bij pech. Je kunt jouw camper op aanvraag ophalen en inleveren op een tijd die jou schikt. Bij Touring Cars staat klantvriendelijkheid en professionele service hoog in het vaandel.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 36

Klantwaardering

Kwaliteit camper
8,5
Kwaliteit inventaris
8,4
Service verhuurder
8
Informatievoorziening
7,9
Totaalscore
8,3

Gebaseerd op 34 beoordelingen van klanten die met Touring Cars gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Touring Cars en onderstaande informatie over de campers en locaties van Touring Cars zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Touring Cars in Verenigd Koninkrijk

Huurlocaties van Touring Cars in Verenigd Koninkrijk

Google Maps is loading