Affiliate Programma

Word een affiliate

Welkom bij ons Affiliate Programma! Wil je extra geld verdienen via jouw website? Wordt partner van Camper.nl. Wij zijn de grootste camperspecialist ter wereld en voorzien jouw klanten van onze uitgebreide mogelijkheden voor wereldwijde camperhuur!
Wij hebben tientallen verhuurbedrijven met bijna 100 verschillende locaties in Azië, Australië, Canada, Europa, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Zuid Amerika en de Verenigde Staten in ons aanbod
Door je aan te sluiten bij ons Affiliate Programma heb je de kans jouw klanten een grote keus in camperhuur te bieden voor concurrerende prijzen. Het beste is, voor iedere afgeronde reservering die via jouw website gemaakt is verdien je geld!
Jezelf aansluiten bij het programma is eenvoudig, lees de volgende informatie, meld je aan en begin met verdienen!

Waarom zou je jezelf aanmelden?

  • Een van onze affiliates worden is eenvoudig en gratis!
  • Lees de volgende informatie en onze affiliate-overeenkomst goed door. Geinteresseerd? stuur een mail aan helmi.ruigrok@travelhome.nl. Wij bekijken je aanvraag en brengen je via e-mail op de hoogte van jouw acceptatie in het programma.
  • Eenvoudig in jouw eigen website te integreren.
  • Verkoop ons product zonder je eigen uitstraling te verliezen.
  • Werk met de nummer een: wij zijn de grootste camperverhuur specialist ter wereld.
  • Bied je gebruikers de service van onze complete website met makkelijke offertes, actuele prijsinformatie en koersen.
  • Je komt in aanmerking om je aan te sluiten bij ons programma indien je een professionele website hebt die gerelateerd is aan de reisindustrie. Tevens dien je aangesloten te zijn bij een of meerdere van de volgende organisaties ANVR, IATA en SGR.

Hoe werkt het?

Camper.nl wordt gelinkt met jouw website en je verdient commissie wanneer een reservering gemaakt en afgerond is door een van je gebruikers. Wij kunnen reserveringen van jouw website natrekken en betalen je een vaste commissie voor iedere afgeronde reis.

Veelgestelde Vragen

Wat is een Affiliate Programma?

Ons Affiliate Programma is een makkelijke manier om extra geld te verdienen via je website. Door ons product te verkopen, met door ons geleverde links, kun je geld verdienen. Iedere keer wanneer een van jouw bezoekers op deze link klikt en een reservering op Camper.nl maakt verdien je commissie.

Hoe begin ik?

Nadat je deze informatie gelezen hebt en akkoord bent gegaan met onze affiliate-overeenkomst kun je kun je mailen naar helmi.ruigrok@travelhome.nl. Wij brengen je binnen 2 weken via e-mail op de hoogte van jouw acceptatie in het programma.

Welke informatie hebben wij nodig?

Vergeet niet de volgende informatie te vermelden wanneer je een aanvraag naar helmi.ruigrok@travelhome.nl stuurt: voornaam, achternaam, bedrijfsnaam, functie, e-mailadres, website, telefoon, adres, postcode, woonplaats, bankrekeningnummer, land (evt. staat), achtergrond van je bedrijf, bereik website, verstuur je nieuwsbrieven? (voorbeeld), doelstelling.

Hoe houd ik mijn verkopen en verdiende commissie bij?

Na iedere reservering sturen wij je per mail een commissie nota.

Hoe ziet Camper.nl dat een reservering van mijn website afkomstig is?

Iedere affiliate wordt voorzien van een individuele ID. Iedere keer wanneer een van jouw klanten een reservering maakt laat deze ID zien dat de klant van jou afkomstig is. Om ervoor te zorgen dat dit proces goed verloopt, is het belangrijk dat je geen wijzigingen aanbrengt in de door ons geleverde links.

Wanneer krijg ik betaald?

De verdiende commissie wordt binnen twee weken na het afronden van de camperhuurperiode betaald.