Camper huren met McRent in Noorwegen

Loading ...
‹ Terug naar Noorwegen
McRent

McRent

McRent is het grootste camperverhuurbedrijf van Europa en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het verhuren van campers.
Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 100 locaties waar je een camper kunt huren en de campers van McRent zijn vaak niet ouder dan 3 jaar. Uitzondering is de Ecoline in IJsland, deze campers zijn maximaal 5 jaar oud.
Wanneer je een camper huurt bij McRent ben je verzekerd van een moderne camper van een goede kwaliteit. Met een ruim aanbod aan verschillende campertypes is er voor elke reiziger en voor elk soort reis een geschikte camper van McRent te huren.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 83

Klantwaardering

Kwaliteit camper
8,3
Kwaliteit inventaris
7,2
Service verhuurder
8,1
Informatievoorziening
7,8
Totaalscore
8

Gebaseerd op 90 beoordelingen van klanten die met McRent gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over McRent en onderstaande informatie over de campers en locaties van McRent zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van McRent in Noorwegen

Huurlocaties van McRent in Noorwegen

Google Maps is loading