Voorwaarden van Holiday Rent

Hier vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de verhuurder Holiday Rent. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 mei 2021 tot en met 30 april 2022.

Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kun je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen hier is weergegeven.

Opmerkingen

Een internationaal rijbewijs is een vertaling van je Nederlandse rijbewijs. Dit rijbewijs is bij deze verhuurder verplicht. Je kunt een internationaal rijbewijs laten maken bij een ANWB-winkel.
De minimum leeftijd om een camper te besturen is 25 jaar.
De minimum leeftijd om de Altiplanos te besturen is 23 jaar.

Annuleringen

Holiday Rent hanteert afwijkende voorwaarden voor het annuleren van de camper. Bovenaan deze pagina vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de Holiday Rent Chili.

Vragen?

Is een eerste hotelovernachting verplicht? Hoe is de camperverzekering geregeld? Wanneer ontvang ik mijn reispapieren? Is een normaal rijbewijs B voldoende voor het besturen van een camper? Lees alle antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen over camperreizen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ