Affiliate Programma

Welkom bij ons Affiliate Programma! Wilt u extra geld verdienen via uw website? Wordt partner van Camper.nl. Wij zijn de grootste camperspecialist ter wereld en voorzien uw klanten van onze uitgebreide mogelijkheden voor wereldwijde camperhuur!
Wij hebben tientallen verhuurbedrijven met bijna 100 verschillende locaties in Aziƫ, Australiƫ, Canada, Europa, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Zuid Amerika en de Verenigde Staten in ons aanbod
Door u aan te sluiten bij ons Affiliate Programma heeft u de kans uw klanten een grote keus in camperhuur te bieden voor concurrerende prijzen. Het beste is, voor iedere afgeronde reservering die via uw website gemaakt is verdient u geld!
U aansluiten bij het programma is eenvoudig, lees de volgende informatie, meldt u aan en begin met verdienen!

Waarom zou u zich aanmelden?

  • Een van onze affiliates worden is eenvoudig en gratis!
    Lees de volgende informatie en onze Affiliate Overeenkomst en, wanneer deze geaccepteerd is, kunt u ons online aanmeldingsformulier invullen. Wij bekijken uw aanvraag en brengen u via e-mail op de hoogte van uw acceptatie in het programma.
  • Eenvoudig in uw eigen website te integreren.
    Verkoop ons product zonder uw eigen uitstraling te verliezen.
  • Werk met de nummer een: wij zijn de grootste camperverhuur specialist ter wereld.
  • Bied uw gebruikers de service van onze complete website met makkelijke offertes, actuele prijsinformatie en koersen.
  • U komt in aanmerking om u aan te sluiten bij ons programma indien u een professionele website heeft die gerelateerd is aan de reisindustrie. Tevens dient u aangesloten te zijn bij een of meerdere van de volgende organisaties ANVR, IATA en SGR.

Hoe werkt het?
Camper.nl wordt gelinkt met uw website en u verdient commissie wanneer een reservering gemaakt en afgerond is door een van uw gebruikers. Wij kunnen reserveringen van uw website natrekken en betalen u een vaste commissie voor iedere afgeronde reis.

Veelgestelde Vragen

Wat is een Affiliate Programma?
Ons Affiliate Programma is een makkelijke manier om extra geld te verdienen via uw website. Door ons product te verkopen, met door ons geleverde links, kunt u geld verdienen. Iedere keer wanneer een van uw bezoekers op deze link klikt en een reservering op Camper.nl maakt verdient u commissie.

Hoe begin ik?
Nadat u deze informatie gelezen heeft en akkoord bent gegaan met onze Affiliate Overeenkomst kunt u ons online aanmeldingsformulier invullen. Wij brengen u binnen 2 weken via e-mail op de hoogte van uw acceptatie in het programma.

Hoe houd ik mijn verkopen en verdiende commissie bij?
Na iedere reservering sturen wij u per mail een commissie nota.

Hoe ziet Camper.nl dat een reservering van mijn website afkomstig is?
Iedere affiliate wordt voorzien van een individuele ID. Iedere keer wanneer een van uw klanten een reservering maakt laat deze ID zien dat de klant van u afkomstig is. Om ervoor te zorgen dat dit proces goed verloopt, is het belangrijk dat u geen wijzigingen aanbrengt in de door ons geleverde links.

Wanneer krijg ik betaald?
De verdiende commissie wordt binnen twee weken na het afronden van de camperhuurperiode betaald.

Voorwaarden
Om gebruik te maken van ons Affiliate Programma dient u akkoord te gaan met onze Affiliate Overeenkomst. Eventuele wijzigingen worden automatisch naar u verstuurd.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ