MH-27-SW

  • MH-27SW buitenkant
  • MH-27SW Lift
  • MH-27SW binnenkant
  • MH-27SW Floorplan

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Oven, Generator, Radio, CD speler
Lengte 853 cm
Maximum passagiers 5
Alleen beschikbaar in Calgary, Vancouver, Edmonton
Kwaliteit Premium
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 1 kind.
Dit campertype is rolstoelvriendelijk.

Let op: Deze campers zijn van modeljaar 2016-2018.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers in dit campertype (Wheelchair accessible motorhome). Klik hier voor de prijs.

Dit campertype is rolstoelvriendelijk.
De camper beschikt over een achteruitkijkcamera.

Video

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 196 cm 135 cm
Bed achterin 188 cm 127 cm
Dinette 169 cm 104 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ