Båstad

Båstad

In het zuiden van Zweden ligt de schilderachtige traditionele kustplaats Båstad, die bekend staat om de jaarlijkse tenniskampioenschappen die hier georganiseerd worden. Het tennistoernooi in de stad wordt ook wel eens ‘het Wimbledon van Zweden’ genoemd. Ieder jaar komen vele Zweden in de maand juli naar Båstad om een wedstrijd bij te wonen. Niet voor niets is er hier ook een heus tennismuseum te bezoeken.

 

Naast de tenniskampioenschappen organiseert de lokale bevolking van Båstad ook diverse andere evenementen zoals het Kammarmusik Festival en het Lilla Filmfestival.

 

In de gezellige kern van de stad kun je allerlei lokale shops bezoeken, maar bijvoorbeeld ook bij een authentiek Zweeds restaurant de lunch of het diner nuttigen. Verse vis en zeevruchten is waar de omgeving en regio rondom Båstad om bekend staat. Tijdens de camperreis kun je de camper parkeren in de haven van Båstad om van daaruit het stadje verder te gaan ontdekken.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ