Augrabies Falls National Park

Augrabies Falls National Park

Het donderende geluid en zicht op de Augrabies Waterval waar het water van de Orange River van 56 meter hoogte naar beneden klettert in een 18 kilometer uitgestrekt ravijn, is in een woord overweldigend. Hier heeft het park dan ook haar naam aan te danken. Het Khoi volk noemden deze plaats Aukoeribis, wat plaats van enorm lawaai betekend. De omgeving van dit park is het beste te omschrijven als rotsachtig, bezienswaardigheden binnen het park als Moon Rock, Ararat en Echo Corner, zijn omschrijvend voor dit rotsachtige gebied. De klipspringer en kokerboom staan als silhouetten tegen de Afrikaanse lucht afgeschilderd.

Het enorme park is naast haar overweldigend mooie natuur ook rijk aan een grote verscheidenheid van diersoorten, van de kleinste dieren, als vogels en reptielen tot grotere zoogdieren als de springbok, gemsbok en giraf.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ