Spanje

  • Spanje

De warme wind blaast zachtjes in jouw gezicht door het open camperraam, terwijl je langs de ruige kustlijn rijdt. Je parkeert de camper bij een authentiek tapasrestaurant, waar je samen onder het genot van verse Sangria heerlijke Spaanse gerechtjes deelt. Voor de komende nacht heb je een camping geboekt met een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Dit is pas echt vakantie!

Bezoek Barcelona, wandel door de mooie straatjes en bezoek de wereldberoemde Sagrada Família. Vlakbij Barcelona strekken de zandstranden zich uit en kun je heerlijk tot rust komen aan een van de vele costa's. Reis verder naar het binnenland om het koninklijke Madrid te ontekken of misschien ontdek je liever het zuiden van het land en dans je de flamenco in de Bario de Santa Cruz?

Spanje heeft een mooie cultuur, prachtige stranden, bruisende steden en een heerlijk klimaat, zowel zomer als winter is dit een ideaal land om met jouw huurcamper op eigen tempo te ontdekken.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ