Flåm

Wanneer u met uw huurcamper naar het binnenste deel van de Aurlandsfjord rijdt, komt u in het prachtige Flåm. Omgeven door steile bergen, wilde watervallen en diepe valleien, is Flåm een paradijsje voor iedereen die opzoek is naar ongerepte natuur. In 2005 werd de prachtige smalle en spectaculaire nabij gelegen Naeroyfjord opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Als herinnering aan vervlogen tijden zijn er nog kleine boerderijen te zien zonder toegangsweg, de fjord diende toen als belangrijkste verkeersroute in het gebeid..

Met uw huurcamper naar Flåm

In Flåm kunt u deelnemen aan vele (buiten)activiteiten en sporten. Daarnaast kent de omgeving van Flåm vele culturele en historische attracties.
Een echte aanrader is een tripje met de beroemde Flåm Railway. U maakt een fantastische treinreis door de bergen van het Aurlandfjord. De treinreis is een hele belevenis want al kronkelend door de tunnels en langs steile bergtoppen waant u zich in een adembenemende attractie.

Wilt u weten hoe anderen het prachtige Noorwegen hebben beleefd met een camper? Neem dan eens een kijkje bij onze reisverhalen

Meer informatie over Flåm

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ