Dalsnibba

Dalsnibba

Bij mooi weer is het een absolute aanrader om naar de top van de berg Dalsnibba te gaan. Bij helder weer word je namelijk ongetwijfeld beloond met een fantastisch panorama. Je hebt, vanaf 1,5 km boven zeeniveau, uitzicht over de rondomliggende bergen en de Geiranger fjord.

De echte sportieveling kan wandelend of klimmend naar boven, maar je kunt jezelf deze rit ook besparen door via de tolweg naar boven te gaan. Maar let op! Het weer op de top is veranderlijk en kan in een paar seconde omslaan van dikke mist naar een stralende zon.

CAMPER HUREN IN ALLE SEIZOENEN

In mei / juni is het gebied grotendeels bedekt met sneeuw en kun je zelfs een waar sneeuwbalgevecht houden. In juli komt het zomerse rotsachtige landschap naar boven en kun je stenen kunstwerken bouwen van de vele losliggende stenen.

ZONSONDERGANG BIJ DE CAMPER

Een camper huren in Noorwegen betekent ook genieten van een ongelooflijke zonsopgang en –ondergang. In augustus en september, wanneer de avonden langer zijn, wordt de hemel prachtig verlicht door vele heldere sterren. Op de top van de berg staat een telescoop waarmee je de lucht van nog dichterbij kunt bekijken en meteen een uniek uitzicht heeft over het dal. 

 

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ