IJsland

  • IJsland
  • IJsland
  • IJsland
  • IJsland

IJsland, het land van vulkanen, geisers, gletsjers en ongerepte natuur. Tijdens een camperreis door dit schitterende land valt u van de ene verbazing in de andere. Bezoek de vele nationale parken die het land rijk is en ontdek alle wonderlijke natuurverschijnselen.

Camper huren Reykjavik

De hoofdstad van IJsland, Reykjavik, is het begin- en eindpunt van uw camperreis. In deze prachtige stad valt van alles te beleven. Zo vindt u in het stadscentrum vele gezellige cafés,
restaurants en winkels. Breng ook zeker een bezoek aan de 74 meter hoge Hallgrimskirkja kerk. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. De stad wordt omgeven door de berg Esja en de Faxaflóibaai. Vanaf de Esja kunt u genieten van een prachtig uitzicht!

Dettifoss

Bewonder de grootste waterval van IJsland, de Dettifoss. Dit prachtige natuurverschijnsel is 44 meter hoog en 100 meter breed. De Dettifoss is gelegen in het Vatnajökull National Park. Maak een schitterende wandeltocht van Dettifoss naar Asbyrgi en geniet van het mooie zicht langs IJslands grootste canyon, de Jökulsárgljúfur.

Met uw camper langs de geisers

Bij uw camperreis door IJsland hoort natuurlijk een bezoek aan een geiser. In het geothermische gebied Haukadalur vindt u stomende bronnen en imposante geisers. De Strokkur geiser barst om de 7 á 8 minuten met veel geweld uit. Bewonder deze prachtige natuurwonderen die symbool staan voor IJsland.

Ontspannen in de Blue Lagoon

Sluit uw onvergetelijke camperreis af met een ontspannen dag in de Blue Lagoon. De Blue Lagoon is een natuurlijke spa, omgeven door zwarte lavarotsen. Dit is werkelijk een prachtig gezicht! Het felblauwe water in de spa is afkomstig uit bronnen van wel 2000 meter diep. Wat is er nu meer ontspannend dan dobberen in een warme bron, in de frisse buitenlucht?

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR