Camper huren met Crossrent in Zwitserland

Zoek een camper in Zwitserland

--
--
‹ Terug naar Zwitserland
Crossrent

Crossrent

Maak een droomreis met een van de compacte campers van Crossrent en geniet van maximale vrijheid in je Crossrent camper. Of je nu naar de stad gaat of naar het platteland, de zee of de bergen, een spontane korte trip of een lange reis, Crossrent heeft het ideale voertuig voor jou!

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 85

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Crossrent en onderstaande informatie over de campers en locaties van Crossrent zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Crossrent in Zwitserland

Huurlocaties van Crossrent in Zwitserland

Google Maps is loading