Iguazú watervallen

De Iguazú watervallen worden door velen benoemd als de meest spectaculaire watervallen ter wereld. De watervallen zijn gelegen midden in een tropisch oerwoud op het drielandenpunt van Argentinië, Brazilië en Paraguay. Het bestaat uit circa 250 tot 300 watervallen, afhankelijk van de stroming van de Iguazu rivier. U kunt zich misschien wel voorstellen dat het een adembenemend gezicht is om de watermassa van de 2,7 kilometer brede watervallen naar beneden te zien denderen. Indien u dit spektakel van dichterbij wilt aanschouwen, kunt u een boottripje maken door de mist en nevel van de watervallen. Rondom de watervallen vindt u een uitgestrekt nationaal park; het National Park Iguazú. Bij volle maan is het park ook ’s avonds geopend. Het is een aanrader om de Iguazú Falls ook een keer 's avonds te bezoeken, aangezien het licht van de maan dan een magisch schouwspel verzorgt.

Vlakbij het stadje Puerto Iguazú kunt u overnachten op de camping El Viejo Americano. Deze camping beschikt onder meer over een reastaurant en zwembad.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ