Waarom Camper.nl?

Grootste camperspecialist ter wereld
U heeft keuze uit een groot aanbod van verschillende maatschappijen en campertypes wereldwijd.

Snel en makkelijk een gratis offerte online
Op onze site maakt u, gebaseerd op uw wensen, snel een offerte. Ook ziet u de prijsverschillen tussen verschillende campertypes en camperverhuurders zodat u makkelijk de goedkoopste optie kunt kiezen.

Deskundige medewerkers
Bij vragen kunt u altijd terecht bij een van onze deskundige medewerkers. Zij weten uit ervaring veel over het maken van een campereis en kunnen u op dit gebied goed adviseren. Onze medewerkers maken ieder jaar een studiereis en vaak nog vele privé vakanties naar de door ons aangeboden bestemmingen. Van veel van deze reizen kunt u per medewerkster de reisverslagen terugvinden.

Uitgebreide informatie
Op onze site vindt u uitgebreide bestemmingsinformatie en routemogelijkheden voor diverse bestemmingen. Ook staan de camperverhuurders, prijzen en campertypes uitgebreid beschreven.

Reizen op maat mogelijk
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om uw reis naar uw wensen in te delen. U kunt bij ons uw vlucht en hotel bijboeken maar natuurlijk behoren ook autohuur en excursies tot de mogelijkheden. De reis is helemaal naar uw wensen aan te passen. Zo bieden wij mogelijkheden voor het combineren van een city trip New York met de Nationale Parken in het Westen. Of verleng uw verblijf met een bezoek aan Disneyland in Orlando. Voor een complete offerte gebaseerd op uw wensen, klik hier.

Betrouwbaar
U boekt bij een betrouwbare organisatie. Sinds 1986 verkopen wij camperreizen en hebben al vele tevreden klanten kunnen helpen hun droomreis te realiseren. Verder zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR, IATA, SGR en het Calamiteitenfonds.

Afspraak mogelijk
Wenst u bij ons op kantoor langs te komen voor een afspraak dan is dit natuurlijk mogelijk. Tijdens een gesprek kunnen al uw wensen besproken worden. Mocht u behoefte hebben aan adviezen of suggesties van onze medewerkers dan wordt ook dat meegenomen tijdens het gesprek.

Direct contact met verhuurders
Wij hebben direct contact met de verhuurders, er zit geen tussenpersoon tussen, eventuele vragen of problemen kunnen wij snel afhandelen.

Goede bereikbaarheid
Wij zijn maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00. U heeft geen keuzemenu of lange wachttijden maar wordt direct geholpen.

Groepsreizen mogelijk
Naast individuele reizen bieden wij ook georganiseerde campertours waarbij u onder begeleiding van een gids één van onze bestemmingen kunt verkennen.

Informatiepakket bij reispapieren
Bij boeking ontvangt u een uitgebreid informatiepakket over de verhuurder. (Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika)