Camper.nl coronagarantie

Coronagarantie losse camperhuur

Het is nu een lastige tijd om je reisplannen voor 2021 definitief te maken. Je wilt héél graag de camper boeken, maar wilt ook zekerheid. Als de situatie door het coronavirus op je bestemming tegen die tijd niet veilig genoeg is om zorgeloos te kunnen reizen dan wil je niet op reis. Dat begrijpen we! Met coronagarantie voor camperhuur hoef je niet te wachten met boeken.

Daarom boek je jouw camper voor 2021 bij Travelhome met coronagarantie. Zes weken voor vertrek mag je je reis kosteloos omboeken als deze wordt beïnvloed door het coronavirus naar camperhuur in 2022. Deze garantie is dé oplossing voor onze reizigers die graag een camper willen huren.

Voorwaarden

  • Losse camperhuur met vertrek in 2021 die geboekt is vóór 1 september 2021 valt onder de coronagarantie losse camperhuur.
  • Boek je een camper en zes weken voor vertrek blijkt dat door negatief reisadvies i.v.m. corona (code rood/oranje) de camper niet gebruikt kan worden, mag deze omgeboekt worden naar een andere datum in 2021 of 2022.
  • Wanneer je bestemming zes weken voor vertrek reisadvies code groen of geel is, is de coronagarantie uitgesloten. Er kan gereisd worden.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan de coronagarantie.
  • Na het passeren van de 6 weken voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering.

Je kunt overwegen om ook de vliegreis en hotelovernachting(en) door ons te laten regelen! Je kunt dan terugvallen op de verplichtingen die reisorganisaties hebben in dat geval, wel zo’n veilig idee. Lees de coronagarantie welke geldig is op een volledige camperreis.