Camper bezichtigen

Om u een compleet beeld te geven van het reizen per camper, beschikt Camper.nl vaak over een échte camper die u kunt bezichtigen. Deze camper is speciaal overgekomen uit Amerika/Canada voor onze reizigers! Foto’s en afbeeldingen zijn fijn, maar het is beter en leuker om te ervaren hoe zo'n camper in elkaar zit, zo heeft u pas echt een idee over wat u te wachten staat!

De campers die wij vaak op ons kantoor hebben staan zijn de C25 van Cruise America en Cruise Canada, de MH23-25S van Fraserway, de Maui Ultima, 4WD Adventure camper van Apollo en de Jucy Champ camper. Van 9 tot 17 oktober 2015 hebben wij zelfs een 30 ft camper, vergelijkbaar met een C30 van Cruise America en Cruise Canada, op ons kantoor staan! Deze camper is nog nooit eerder in Nederland te zien geweest en zal eenmalig en exclusief bij Camper.nl te bezichtigen zijn. Een buitenkans dus als u graag met een groter type wilt reizen.

Maak een afspraak met één van onze medewerkers en kom een kijkje nemen in onze camper(s) bij ons kantoor in Geldrop op de Bogardeind 229.

U kunt telefonisch een afspraak maken via 040-211 3938 of per e-mail op info@travelhome.nl.

Routebeschrijving