Inspiratiedagen


Bezoek één van onze inspiratiedagen en laat u in gedachten alvast meenemen op reis. Wat zijn de mooiste campings in West-Amerika? Waar in Canada kunt u het beste beren spotten? Welke wandelingen zijn de moeite waard? Onze medewerkers vertellen u alles tijdens de inspirerende foto-film presentaties. Alle denkbare tips over het reizen met een camper en de voorbereidingen van een reis komen aan bod.

Speciaal voor onze bezoekers hebben wij een échte huur camper naar Nederland gehaald! Neem een kijkje binnenin en krijg het echte ‘campergevoel’ alvast te pakken. Tijdens een camperworkshop leert u hoe zo’n camper precies werkt.

Tussen en na de presentaties bestaat er de mogelijkheid om uw eigen reisplannen te bespreken met één van onze enthousiaste medewerkers. Vrienden van Camper.nl vertellen u verder graag al hun reisverhalen Ze geven graag routeinformatie en hebben hun fotoboeken voor u meegenomen!

Tevens zal Camper.nl aanwezig zijn op een groot aantal beurzen en evenementen door het gehele land. Op deze pagina vindt u alle data.

Locatie van de inspiratiedagen: het Camper.nl kantoor in Geldrop.

Meld u hier aan. Indien u kunt klikken op de data ziet u het presentatieschema van de dag.

Zaterdag 5 september: West-Amerika en West-Canada

Zaterdag 26 september: West-Amerika en West-Canada

Zaterdag 17 oktober: West- en Oost-Canada

Zaterdag 10 oktober: West- en Oost-Amerika

Zaterdag 24 oktober: West-Amerika en West-Canada

Donderdagavond 5 november: Oost-Australië en Nieuw-Zeeland

Zaterdag 14 november: Grote infodag en reismarkt Amerika en Canada

Woensdagmiddag 18 november West-Amerika

Zaterdag 28 november West-Amerika en West-Canada

Woensdagmiddag 9 december Zuid-Afrika

Zaterdag 12 december West-Amerika en West-Canada

Woensdagmiddag 16 december West-Amerika

Wanneer u zich heeft aangemeld voor een van onze inspiratiedagen ontvangt u circa 10 dagen voor aanvang van de desbetreffende inspiratiedag per mail een informatiepakketje. Hierin staan de exacte tijden voor de verschillende presentaties vermeld, evenals een routebeschrijving naar de locatie. Aanmeldingen binnen 10 dagen voor een inspiratiedag, ontvangen zo spoedig mogelijk alle benodigde informatie per e-mail.

Wij vragen een kleine bijdrage van €5 per persoon. Heeft u uw reis bij Camper.nl voor komend jaar al vastgelegd? Dan is de inspiratiedag voor u ook gratis. Maakt u een boeking na bezoek aan onze inspiratiedag vermeld dan uw bezoek aan de inspiratiedag. Wij verrekenen de entreekosten dan met uw factuur. Voor personen in het bezit van een ANWB lidmaatschapspas is entree ook gratis.

Graag tot ziens op één van onze inspiratiedagen!

1 okt 2011,2DSC08208.JPGkInfodag 16-11-13 027klein