Inspiratiedagen


Bezoek één van onze inspiratiedagen en laat u in gedachten alvast meenemen op reis. Wat zijn de mooiste campings in West-Amerika? Waar in Canada kunt u het beste beren spotten? Welke wandelingen zijn de moeite waard? Onze medewerkers vertellen u alles tijdens de inspirerende foto-film presentaties. Alle denkbare tips over het reizen met een camper en de voorbereidingen van een reis komen aan bod.

Speciaal voor onze bezoekers hebben wij een échte huur camper naar Nederland gehaald! Neem een kijkje binnenin en krijg het echte ‘campergevoel’ alvast te pakken. Tijdens een camperworkshop leert u hoe zo’n camper precies werkt.

Tussen en na de presentaties bestaat er de mogelijkheid om uw eigen reisplannen te bespreken met één van onze enthousiaste medewerkers. Vrienden van Camper.nl vertellen u verder graag al hun reisverhalen Ze geven graag routeinformatie en hebben hun fotoboeken voor u meegenomen!

Tevens zal Camper.nl aanwezig zijn op een groot aantal beurzen en evenementen door het gehele land. Op deze pagina vindt u alle data.

Locatie van de inspiratiedagen: het Camper.nl kantoor in Geldrop.

Heeft u nog niet geboekt? Meld u dan hier aan. Indien u kunt klikken op de data ziet u het presentatieschema van de dag.
Onderstaande inspiratiedagen zijn bedoeld voor reizigers die nog niet geboekt hebben. Heeft u al geboekt? Dan kunt u zich inschrijven voor de speciale informatiedagen onderaan deze pagina.

Zaterdag 10 oktober: West- en Oost-Amerika (VOL) -1 UNIEK EN EENMALIG IN NEDERLAND! 30 ft camper aanwezig!

Dinsdagavond 13 oktober: Zuidwest-Amerika -1 UNIEK EN EENMALIG IN NEDERLAND! 30 ft camper aanwezig!

Donderdagmiddag 15 oktober: Zuidwest-Amerika -1 UNIEK EN EENMALIG IN NEDERLAND! 30 ft camper aanwezig!

Zaterdag 17 oktober: West- en Oost-Canada - (VOL) UNIEK EN EENMALIG IN NEDERLAND! 30 ft camper aanwezig!

Zaterdag 24 oktober: West-Amerika en West-Canada - C-25 camper Cruise America/Cruise Canada aanwezig

Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november: USACanada reismarkt in Zeist

Donderdagavond 5 november: Oost-Australië en Nieuw-Zeeland - Maui Ultima en Apollo 4WD camper aanwezig

Zaterdag 14 november: Grote infodag en reismarkt Amerika en Canada - C-25 camper Cruise America/Cruise Canada en MH23 Fraserway aanwezig

Woensdagmiddag 18 november West-Amerika

Zaterdag 28 november West-Amerika en West-Canada - C-25 camper Cruise America/Cruise Canada en MH23 Fraserway aanwezig

Woensdagmiddag 9 december Zuid-Afrika

Zaterdag 12 december West-Amerika en West-Canada - C-25 camper Cruise America/Cruise Canada en MH23 Fraserway aanwezig

Woensdagmiddag 16 december West-Amerika

Woensdag 13 t/m zondag 17 januari 2016: Vakantiebeurs in Utrecht

 


Inspiratiedagen voor reizigers die al geboekt hebben:

Woensdagmiddag 17 februari 2016 West-Canada (ANWB Kampioen lezersreis)

Zaterdag 20 februari 2016 West-Amerika en West-Canada (ANWB Kampioen lezersreis)

Woensdagmiddag 2 maart 2016 West-Amerika (ANWB Kampioen lezersreis)


Wat wordt er in de presentaties verteld?


Camperpresentatie
In deze presentatie wordt van A tot Z besproken hoe het is om te reizen met een camper en waar je precies op moet letten. We starten met de vraag: 'waarom kiezen voor een camper?' en 'hoe maak je een keuze voor een bepaalde verhuurder en een bepaald campertype?'. Vervolgens worden een aantal belangrijke punten uitgelicht, zoals de faciliteiten in een camper, de inhoud van een inventarispakket en verzekeringopties.
Natuurlijk komen ook de vliegreis en de (eerste) hotelovernachting even aan bod. Vervolgens vertellen we over de aankomst op de plek van bestemming, het ophalen en inleveren van de camper. Hierbij komt een uitleg over de verschillende campingmogelijkheden en zaken als telefoon en Wi-Fi onderweg. In deze presentatie vertellen wij u dus alles wat u moet weten voor u een camperreis boekt!

Routepresentatie
Een Camper.nl medewerker die zelf veel gereisd heeft in het gebied een routesuggestie met u. We bespreken bezienswaardigheden, leuke wandelingen, goede campings en meer!

 

Wanneer u zich heeft aangemeld voor een van onze inspiratiedagen ontvangt u circa 10 dagen voor aanvang van de desbetreffende inspiratiedag per mail een informatiepakketje. Hierin staan de exacte tijden voor de verschillende presentaties vermeld, evenals een routebeschrijving naar de locatie. Aanmeldingen binnen 10 dagen voor een inspiratiedag, ontvangen zo spoedig mogelijk alle benodigde informatie per e-mail.

Wij vragen een kleine bijdrage van €5 per persoon. Heeft u uw reis bij Camper.nl voor komend jaar al vastgelegd? Dan is de inspiratiedag voor u ook gratis. Maakt u een boeking na bezoek aan onze inspiratiedag vermeld dan uw bezoek aan de inspiratiedag. Wij verrekenen de entreekosten dan met uw factuur. Voor personen in het bezit van een ANWB lidmaatschapspas is entree ook gratis.

Graag tot ziens op één van onze inspiratiedagen!

1 okt 2011,2DSC08208.JPGkInfodag 16-11-13 027klein