Inspiratiedagen

Bezoek één van onze inspiratiedagen en laat u in gedachten alvast meenemen op reis. Wat zijn de mooiste campings in West-Amerika? Waar in Canada kunt u het beste beren spotten? Welke wandelingen zijn de moeite waard? Tijdens inspirerende korte presentaties vertellen onze medewerkers en een aantal van onze ervaren reizigers u alle ins en outs over onze bestemmingen en over het reizen met een camper. Op de reismarkt laten ervaren reizigers hun fotoboeken zien en geven zij tips voor uw camperreis. Natuurlijk zijn er échte huurcampers aanwezig, om van binnen te bekijken en kunt u ook een afspraak met een reisexpert maken om uw reisplannen door te spreken.

Wilt u graag deelnemen? Meld u dan hier aan. Heeft u zich aangemeld en bent u onverhoopt verhinderd? Dan kunt u zich hier afmelden.

Locatie: het Travelhome kantoor in Geldrop.

Entree: 5 euro per persoon, met een maximum van 15 euro per gezelschap. Dit is inclusief koffie en thee. 

inspiratiedagen voor reizigers die nog niet hebben geboekt

De data van de inspiratiedagen voor de reizigers die nog niet hebben geboekt worden in het voorjaar van 2018 bekend gemaakt. Mocht u in de tussentijd toch meer informatie willen over camperreizen en alles wat daar mee te maken heeft, neem dan vooral contact met ons op.

Datum

Bestemming

Camper aanwezig

Extra informatie

Presentatie schema

Worden binnenkort bekend gemaakt
 


Inspiratiedagen voor reizigers die al geboekt hebben

De data van de inspiratiedagen voor de reizigers die al hebben geboekt worden in het voorjaar van 2018 bekend gemaakt. Tijdens deze dagen zijn de presentaties iets anders ingericht en gaan wij bijv. dieper in op de route van de specifieke reis. 

Datum

Bestemming

Camper aanwezig

Extra informatie

Presentatie schema

Worden binnenkort bekend gemaakt


Beurzen

Naast onze inspiratiedagen kunt u ons tevens vinden op diverse beurzen.
Meer informatie hierover volgt binnenkort.


1 okt 2011,2DSC08208.JPGkInfodag 16-11-13 027klein

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR